500 Error in Slice Zones / Content disappeared

Hi,

We are not able to add/edit an content in the Slice Zone of our 'Page' type, since last Friday.

The slice selector displays our custom slices, but with the id instead of the name & image, as before.
The slice zone itself is just empty.
The slices are made with SliceMachine.

If I try to get any content from the api (https://[repo].prismic.io/api), I get a 500 error in the console (attached 'error.html')
error.html.zip (1.3 KB)

Thanks in advance for your help.
Best
Alex

Hello @software, thanks for reaching out.
Could you send me the URL of your repository so I can do a test on my end?

Hi @Paulina,

Sure, thanks for investigating.

The repository is liechtenstein-academy (https://liechtenstein-academy.prismic.io)

Thanks a lot.
We will review this and come back with more information as soon as possible.

Hi @Paulina,

is it possible that the SliceMachine has been disabled on our repo and therefor the backend cannot handle the already configured slices?
Just a thought :slightly_smiling_face:

1 Like

Hello, @software; we are taking a look at your case. We'll come back when we have more information
Thanks

Hi @Paulina,

is there any news on this issue?

Thanks in advance for a quick update.

Hello @software, this issue is now solved on your repository.
One of my colleagues told me you were asking for some details about the issue.

This probably happened because your repo was moved away from the Slice Machine cluster while we were doing a change to all repositories.

If you encounter any other issues, please let us know.

1 Like

Hi @Paulina

Thanks for solving the issue and the feedback. :raised_hands:

This topic was automatically closed 24 hours after the last reply. New replies are no longer allowed.